mandag 4. mars 2013

Dagan går mot vår.

I går var jeg sikker på at våren var kommet for å bli :) Sola skinte, temperaturen var på pluss, og snøsmeltingen hadde for alvor startet. Det ble derfor bestemt at jeg og Alva skulle trille oss en tur til Follafoss, og det gjorde vi:)


Alva sover dessverre korte dupper så etter 1 times vandring var hun våken, og begynte å skrike. Det var da tid for å finne en plass å amme :) ikke bare bare etter riksveien. Men ved kassen i berga fant vi en stein :)
Turen gikk på 1 time å 50 minutter, og jeg som hadde beregnet i allefall 2, 5 time :) Sola skinte hele veien, og det ble til og med farge i ansiktet :) Vi annkom Follafoss klokken 12, og akkurat da begynte det å snø :)

Å snø det gjorde det i hele natt, så i natt våknet vi plutselig til 40-50 cm nysnø. Så da var det bare ut å måke litt :) Alva tok en dupp mens mamma måket på det verste, og når halvtimen var godt og Alva var våken igjen, tok vi likså godt å lekte oss i snøen:)

Første møte med snøen :) Og det var sååå artig :)


Fasinerende!

GO`jenta til mamma :)


Alva blir større for hver eneste dag som går, og hun er mer oppmerksom hele tiden. Hun begynner også å bli litt småskeptisk til enkelte og ettersom vi ikke treffer de nærmeste så alt for ofte var det på tide å lage en liten album med bilder av kjente å kjære. Hadde håpet å få et slikt album i julegave av min storesøster, da det er hun som er den mest kreative av oss innen scrappesaker, men det ble ikke så da måtte man krype til korset selv.

"Alva's familie bok" er laget med bilder av de nærmeste, mamma,pappa, mimmi, ompa, farmor, farfar, 3x oldemor, tanter og onkler, søskenbarn, gudmor, gudfar og faddere. Sidene er deretter laminert slik at hun fint kan spise litt på oss alle.

Sidene er laget så enkle som mulig, her er siden med pappa og mamma. Friske farger, som ikke kommer helt frem på bildet.

Var jo egentlig ikke noen sak i hele tatt å lage en slik album :) Var bare det å komme igang. Egentlig en fantastisk smart ide, som jeg da som sagt har "stjælt" fra storesøstra mi :) Hvem hun har knabbet den av, eller om hun har kommet opp med ideen selv, det vet jeg ikke :)
 Men en smart bok, som gjør det enkelt for Alva å lære seg hvem de forskjellige er også etterhvert når den tid kommer :)

1 kommentar:

linn kr/sykepleier sa...

Sprekinga.
Fin veitja i snøen.
Flott album. Som æ ikke har kopiert fra nånn ainnan. Så døktig e altså der berømte storesøstra di. ;)