Det er vel ingen hemmelighet for de som kjenner meg at jeg ikke er spesielt glad verken i å lage mat eller å bake, men nå i det siste har jeg fått det for meg at jeg skal begynne å bake!!!
Jeg startet tirsdag med daimkake. Min favoritt! Jeg elsker denne kaken, og spiser den så alt for skjelden :)
Da jeg har lenge trodd at dette var en innviklet kake å bake, har jeg aldri forsøkt tidligere. Det angrer jeg på nå :) Dette er jo en enkel kake å bake, den holder seg lenge i fryseren, og om jeg får si det selv; den ble veldig god :)
Oppskriften på verdens beste DAIMKAKE:
Du trenger:
3 eggehviter
Du trenger:
3 eggehviter
100 g sukker
100 g malte mandler
100 g malte mandler
1 ts hvetemel
Pisk egg og sukker. Bland i resten etterhvert.
Stekes ved 170 grader i 30 minutter.
FYLL:
3 eggeplommer
Stekes ved 170 grader i 30 minutter.
FYLL:
3 eggeplommer
100 g sukker (helst finkornet)
1 boks fløte
1 boks fløte
2 dobbel daim
Pisk eggeplommer og sukker til eggedosis i en bolle. Pisk fløte til krem i en annen bolle. Bland kremen lett med eggedosisen. Rør i hakket daimsjokolade. Tøm deretter fylle på toppen av den avkjølte kaken. Pynt med sjokolade på toppen. Kaka fryses i forma. Bon appetit!
Terningkast 6 av 6 :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar