lørdag 11. mai 2013

Oi...vært litt travelt igjen gitt.

Her FLYYYYR dagene av sted og det er nesten en måned siden sist jeg oppdaterte bloggen. Fy og skam. Får bare skylde på min nye hobby bakingen og lamminga :)

Mai har kommet og det betyr lamming for vår del :) Ikke at jeg får tatt like my del i det som tidligere, ikke like enkelt med lille Alva på magen :) Men prøver så ofte jeg kan:)

I denne forbindelse måtte selvfølgelig lille tuppa få seg fjøsdress:) Da var det bare å suse på felleskjøpet og investere. Skal sies at det er 2 års størrelse da, så hun har litt å vokse i :)
Men hun er da forferdelig søt i dressen sin :)

Og det er klart hun må ha hørselsvern, å da er det klart at de MÅ være rosa :) Her henger hun på magen min i fjøset. Sett fra mitt sted :)


Tittei :) Takk og pris for bæreskjal :)

Søte lille bondejenta mi :)

Alva er super tolmodig. Hun bryr seg ikke så veldig om sauene eller lammen, men lysarmaturen i fjøset...DEN er flott den.

10.mai ble Alvamor 7 måneder. STOR jenta vår. Jeg aner virkelig ikke hva vi har gjort for å få ei så fantastisk sprudlende jente :) Hun er bare helt fantastisk :) Jeg føler meg som verdens heldigste :)
I tillegg har hun jaggu også fått sin første tann :) Den oppdaget jeg plutselig inni munnen der den 9.mai :) Som den meget stolte førstegangs mammaen jeg er kan jeg bare fortelle at jubelen sto i taket da tannen ble oppdaget :) Herlige jenta mi, som blir stor...så ALT ALT ALT for fort.

Ingen kommentarer: